Reserveren033 277 27 59

Marktstraat 23 · 3925 JP · Scherpenzeel

Drinken

Kwaliteit staat bij De Kromme Hoek hoog in het vaandel. Daarom werken we slechts met A-merken, worden frisdranken in kleine fles geserveerd en hebben we bij alle dranken bijpassend glaswerk.

Wij maken gebruik van het Goed Getapt programma van bierbrouwer Heineken, waar ons huis pils Amstel onder valt. Dit programma houdt in dat de tapinstallatie uitstekend onderhouden wordt, dat er veel ondersteuning vanuit de brouwerij is op bijvoorbeeld het gebied van kwaliteits-verbetering en kwaliteits-waarborging en dat het personeel actief bijgeschoold wordt middels workshops.

Wijnen

Ook beschikken we over een uitgebreide wijnkaart, waarop niet alleen een zevental open wijnen, maar waarop ook acht wijnen per fles en een viertal mousserende wijnen en champagnes.

Bieren

Onze bieren op de tap zijn: Amstel pils en Palm bier. Uit de wisseltap schenken we in de zomermaanden Wieckse Witte en in het najaar Amstel Bockbier. Tevens is er een uitgebreid flessenbier assortiment met 8 verschillende soorten bier. Bekijk hier onze gehele bierkaart!

Frisdranken

Frisdranken worden geserveerd in kleine fles. Hierdoor kunnen we continu een uitstekend product presenteren.

Veel keus bij de Kromme Hoek

Overige dranken

Uiteraard zijn alle bekende likeuren en destillaten in De Kromme Hoek te verkrijgen. Tevens hebben we een aantal soorten whisky en cognacs.

Bekijk de volledige bierkaart