Reserveren033 277 27 59

Marktstraat 23 · 3925 JP · Scherpenzeel

De kop is er af!

We hebben mooie eerste dagen gehad sinds de ‘heropening’ van 1 juni. We zijn superblij dat het begin weer kan- en mag gemaakt worden om weer terug te keren richting ‘normaal’.

De kop is er dus af! Fijn dat het weer meewerkte en we een vol terras hebben kunnen ‘draaien’.

De komende weken wordt het even afwachten hoe het weer zich gaat gedragen. Aangezien we nog aan de anderhalve meter regel én de maximaal 30 personen binnen regel gebonden zijn, is de capaciteit beperkt.

Wij doen als team ons uiterste best u te ontvangen maar vragen om uw begrip wanneer dit niet lukt (wat tot nu toe nog steeds het geval is gelukkig). Heel graag tot snel!

TEAM KROMME

 

 • In het gastengedeelte binnen (restaurant en café) mogen we maximaal 30 gasten tegelijk ontvangen, op reservering.
 • Om dit in goede banen te leiden hebben we er voor gekozen om op vrijdag en zaterdag het diner te splitsen in twee shifts: Voor de late shift kan gereserveerd worden vanaf 19.30 uur, de vroege shift dient uiterlijk 19.15 klaar te zijn.
 • Het afhalen van gerechten zoals in de afgelopen weken is nog slechts beperkt mogelijk (vol is vol)
 • Openingstijden: zoals altijd zijn we 6 dagen per week geopend vanaf 11.00 uur. We zijn dinsdag de gehele dag gesloten.
 • Sluitingstijden: zondag en maandag uiterlijk 22.30 uur, woensdag tot en met zaterdag uiterlijk 23.30 uur.
 • Hierbij dienen we bovendien rekening te houden met de samenstelling van het gezelschap: mensen uit 1 huishouden/gezin mogen bij elkaar aan tafel zonder restricties. Mensen die niet uit 1 huishouden/gezin komen mogen met 2 personen binnen anderhalve meter zitten. Komen hier extra gasten bij, dan zal er een afstand van anderhalve meter tussen de eerste 2 personen en de extra gasten gecreëerd moeten worden.
 • Voor de lunch binnen dient ook gereserveerd te worden. Met de lunch gaan we echter geen gebruik maken van shifts.
 • Op het terras mogen we meer gasten ontvangen dan 30 in totaal. Echter ook hier gelden de afstandsregels zoals hierboven omschreven.
 • In de maand juni zullen we vooralsnog geen reserveringen op het terras aannemen.
 • Mocht een gast voor diner hebben gereserveerd in het restaurant en het is lekker weer en er is nog ruimte beschikbaar op het terras, dan kunt er natuurlijk daar worden plaatsgenomen. De tafel binnen blijft dan – in overleg – beschikbaar.

Hier hebben we voor gekozen gezien de wisselende weersomstandigheden in juni. Het is immers nog geen hoogzomer dus is het de vraag of het aangenaam blijft om buiten te zitten naarmate het diner vordert. Het zou dan erg vervelend zijn dat wanneer de temperatuur daalt je niet naar binnen zou kunnen omdat we dan al aan de maximum capaciteit zitten.

 

 • Bij aankomst van onze gasten zullen we kort informeren naar de gezondheid- en naar de samenstelling van het gezelschap. Dit doen we voor uw gezondheid, de gezondheid van de andere aanwezige gasten en de gezondheid van ons team. Op deze manier kunnen we niet alleen eventuele verspreiding van Covid 19 tegen gaan, maar na deze check is het ook voor ons als team toegestaan aan tafel te mogen bedienen, binnen de anderhalve meter.

Wanneer er geen bijzonderheden zijn kan er worden plaats genomen.

 

Het cafégedeelte is in de maand juni nog gesloten om alleen wat te drinken.

 

Mochten regelgevingen of (weers)omstandigheden gedurende de maand wijzigen, dan kan bovenstaand regelement vanzelfsprekend aangepast worden.

We vragen iedereen vriendelijk zich aan bovenstaande te houden en aanwijzingen van het

personeel en de bedrijfsleiding op te volgen. Zo hopen we in juli weer een stap verder te kunnen.

TEAM KROMME