Reserveren033 277 27 59

Marktstraat 23 · 3925 JP · Scherpenzeel

Update Covid 19 per 1 juli

Vanaf 1 juli wordt de regelgeving omtrent alle beperkende maatregelen ivm Covid 19 weer wat versoepeld. Ook voor de horeca. Zo mogen we in onze bedrijfstak binnen weer min of meer onbeperkt gasten ontvangen (was 30), echter wel met inachtneming van de ‘anderhalve meter’ regeling. Dus afhankelijk van de oppervlakte van je bedrijf kun je bepalen hoeveel gasten je kunt ontvangen.

Voor De Kromme Hoek betekent dit dat er ten opzichte van nu weinig verandert per 1 juli.

Doordat we inpandig beperkt zijn qua oppervlakte blijft de indeling zoals we die in juni hebben gecreëerd bestaan. Door het loslaten van de beperking van 30 gasten kunnen we nu een kleine 50 personen maximaal tegelijkertijd herbergen.

Helaas houdt dit ook in dat we voorlopig – zolang de ‘anderhalve meter’ maatregel niet wordt versoepeld – ook nog geen café avonden gaan houden.

Vanzelfsprekend ben je welkom voor een drankje mits er ruimte is, maar het hoge meubilair heeft plaatsgemaakt voor lage restauranttafels en de sluitingstijden zijn wat vroeger dan normaal: zondag en maandag uiterlijk 22.30 uur, woensdag en donderdag uiterlijk 0.00 uur en vrijdag en zaterdag uiterlijk 0.30 uur.

Ondanks al deze beperkingen zijn we een ieder dankbaar voor de bezoeken tot nu toe en we proberen er – samen met u en jullie – er het beste van te maken!

Gastvrije groeten, Melis en TeamKromme