High Beer
LET OP: DIT BETREFT NIET HET AFHAALARAANGEMENT. ZIE HIER VOOR DE NIEUWSBERICHTEN!
Arrangement:
Te reserveren tussen 13.00 en als uiterlijke eindtijd 18.00 uur
Duo van koude vis
Kleine bonbon van gerookte zalm met een vulling van frisse zalmtartaar en gerookte makreel met rode biet en frisse yoghurtdressing
Bier: Jopen, Klaagzang
Blond bier dat wat lager in de alcohol zit dan gebruikelijk (4,5%). Hierbij is ie lekker fris en een klein beetje kruidig. Lekkere combi met het vette van de vis, het frisse van de tartaar en de wat aardse smaak van de biet
***
Zwijnsham en paté
Warm gerookte wild zwijnsham en paté van ree met pruim. Hierbij cranberrycompote en broodvingers
Bier: Amstel Bock
Het klassieke herfstbier van Amstel. Wat zoetig in de dronk, beetje kruidig en mooi dik schuim. Het oudste bierreceptuur dat nog actief wordt gebrouwen in Nederland, anno 1872
***
Sukade van Black Angus
Langzaam gegaard sukadestukje. Geserveerd met een stamppotje van andijvie en kruidenjus
Bier: Gouden Carolus Classic
Prijswinnende dubbel van Brouwerij Het Anker uit Mechelen. Licht moutig maar ook romig en een beetje kruidig. Tevens een klein zoetje.
***
Wafeltje met vanille ijs en warme kersen
Bier: Wild Card
Een bier van Brouwerij Het Nest uit de categorie: Sour. Dit dus – in de basis – zure bier is gemengd met zoete kersen en gelagerd op houten vaten. Het resultaat is een lichttroebel robijn-rood bier die inderdaad zowel een fris-zuur als wat zoetig karakter heeft.
De kosten van dit high beer arrangement bedragen € 29,50 per persoon