Reserveren033 277 27 59

Marktstraat 23 · 3925 JP · Scherpenzeel

Diner kaart

  • Voorgerechten

  • Broodje

    Warm broodje met kruidenboter.
    3.00
  • Seizoensbordje

    Gerookte hertenham, gerookte eendenborst en wildzwijnspaté, met cranberrycompote
    8.50
  • Ceasar Salade

    Romaanse sla, gegrilde kippendij, cherrytomaat, ei, knoflookcroutons, parmesan ansjovisdressing en een krokantje van spek
    9.00
  • Rundercarpaccio

    Met honing-mosterdressing, oude kaas en pijnboompitjes. (grote uitvoering € 11,00)
    9.00
  • Geitenkaas

    op salade met serranoham, walnoot, appel en rode biet, met een stroopje van honing en rode port
    9.00
  • Vistrio

    Gemarineerde gerookte zalm, Hollandse garnalen en foreltartaar
    9.00
  • Champignons

    In bierbeslag gefrituurd met lichtpikante kruidensaus
    9.00
  • Kippenvleugels

    Ovengegaarde gekruide kippenvleugels
    9.00
  • Gambastaartjes

    met olijfolie en knoflook gegaard in de oven
    9.00
  • Plateau

    Proeverij van diverse koude en warme voorgerechten. (2 pers. + € 9,00)
    10.75
  • Soepen

  • Tomatensoep

    Met room, basilicum, prei en stukjes kipfilet
    5.00
  • Uiensoep

    Hoog op smaak, rijkelijk gevuld
    5.00
  • Hoofdgerechten

  • Schnitzel

    Gepaneerd, van varkensfilet met saus of garnituur naar keuze. (Stroganoffsaus, rode wijnsaus, champignon roomsaus, pepersaus, gebakken uitjes en champignons  of boerengarnituur)
    15.75
  • Tournedos

    Van ossenhaas met saus of garnituur naar keuze. (Stroganoffsaus, rode wijnsaus, champignon roomsaus, pepersaus, gebakken uitjes en champignons  of boerengarnituur)
    22.75
  • Gewokte kipfilet

    Stukjes kipfilet gewokt met groenten, nootjes, teriyaki saus en een scheutje chili.
    15.75
  • Spare ribs

    Normaal- of pittig gemarineerd. Metknoflook en cocktailsaus. Onbeperkt, vraag tijdens de maaltijd gerust om een extra strengetje.
    16.50
  • Saté

    Van varkenshaasmedaillons of kippendij 200gram / 300gram (+ € 2,25)
    15.75
  • Varkenshaas

    Met vulling van boerenham, pesto en brie, met champignonsaus.
    16.75
  • Runder Sukade

    Mals gesudderde sukade van Black Angus, krokant gebakken en geserveerd met een stamppotje van rauwe andijvie en kruidenjus
    16.75
  • Pepersteak

    Entrecote van graangevoerd rund. Gepeperd en gegrild, geserveerd met pepersaus
    17.50
  • Kromme Burger

    200 grams burger van rundvlees, cheddar en pepertjes op een grote sesambol met sla, tomaat, ui en smokey honey barbecuesaus
    15.75
  • Vegetarische pasta

    Linguini met gegrilde groenten, room, pesto en rucola
    15.00
  • Vegetarische Puntpaprika

    Puntpaprika gevuld met ratatouille en nootjes, gegratineerd met oude kaas. Hierbij romige notenrisotto
    15.00
  • Gamba's op pasta

    Linguini metgebakken gambastaartjes, pesto, cherrytomaat en knoflook
    17.50
  • Zalmfilet

    Op de huid gebakken met garnituur van spinazie en basilicum-roomsaus
    16.50
  • Kabeljauwfilet

    Met kruidenkorst en romige mosterdsaus
    17.50
  • Kindergerecht

  • Kindersoepje naar keuze

    Tomatensoep of kippensoep
    3.00
  • Kindercarpaccio

    Kleinere versie van de normale carpaccio
    4.75
  • Frikandel en kroket

    Geserveerd met frites, appelmoes en fruit.
    6.50
  • Kipnuggets

    Geserveerd met frites, appelmoes en fruit.
    6.50
  • Schnitzeltje

    Geserveerd met frites, appelmoes en fruit.
    6.75
  • Saté met pindasaus

    Geserveerd met frites, appelmoes en fruit.
    7.50
  • Spare ribje

    Geserveerd met frites, appelmoes en fruit.
    7.50
  • Zalmfilet met botersaus

    Geserveerd met frites, appelmoes en fruit.
    7.50
  • Kinder pannenkoek

    5.00
  • Nagerecht

  • Kinderijsje

    Vanille ijs met slagroom in een vrolijke beker die je mee naar huis mag nemen!
    4.00
  • Dame Blanche

    3 bollen vanille ijs met warme chocolade saus en slagroom.
    6.00
  • Tiramisu

    Romig Italiaans dessert met vanillesaus.
    6.00
  • Stroopwafeltaart

    Stroopwafel-bavaroistaart met caramelijs en slagroom
    6.50
  • IJs en Banaan

    Vanille ijs, chocolade ijs en bananen ijs met verse banaan, caramelsaus en slagroom
    6.50
  • IJs en Scharrelroom

    Slagroom ijs en chocolade ijs met scharrelroom (eierlikeur van De Eekhoeve)
    6.00
  • Panna Cotta

    Taartje van panna cotta met bosvruchten, een bolletje cassis ijs en slagroom
    6.00
  • Witte chocolademousse

    Huisgemaakt met garnituur van bastognekoek
    6.50
  • Plateau dessert

    Proeverij van diverse nagerechten ( 2 personen + € 6,50 )
    7.00
  • Kaasplankje

    4 soorten kaas: Lagerwei Oude Boerenkaas, Lagerwei Boerenkaas Pesto, Saint Agur (blauwader, licht pittig, romig) en Epoisses (gewassen korstkaas, beetje lobbig) De beide boerenkazen zijn rauwmelks.
    8.75