Reserveren033 277 27 59

Marktstraat 23 · 3925 JP · Scherpenzeel

Diner kaart

  • Voorgerechten

  • Broodje

    Warm broodje met kruidenboter.
    3.00
  • Seizoensbordje

    Paté van reebok, dun gesneden gerookte wild zwijnsham en een bitterbal van wildzwijn en risotto
    9.00
  • Gerookte entrecote

    Rolletjes dungesneden huisgerookte entrecote met verse groene pesto, rucola, pomodori en truffelmayonaise
    9.00
  • Rundercarpaccio

    Met honing-mosterdressing, oude kaas en pijnboompitjes. (grote uitvoering € 11,00)
    9.00
  • Geitenkaas

    op salade met serranoham, rode biet, appel en walnoot en een stroop van honing en balsamico
    9.00
  • Gerookte zalmfilet

    Met salade van scharrelei en kruidencrème
    9.00
  • Champignons

    In bierbeslag gefrituurd met lichtpikante kruidensaus
    9.00
  • Kippenvleugels

    Ovengegaarde gekruide kippenvleugels
    9.00
  • Gamba's

    Licht pikante gambastaartjes in een romige saus met knoflook en courgette
    9.00
  • Plateau

    Proeverij van diverse koude en warme voorgerechten. (2 pers. + € 9,00)
    10.75
  • Soepen

  • Tomatensoep

    Met room, basilicum, prei en stukjes kipfilet
    4.75
  • Uiensoep

    Goed gevuld, stevig van smaak
    4.75
  • Hoofdgerechten

  • Schnitzel

    Gepaneerd, van varkensfilet met saus of garnituur naar keuze. (Stroganoffsaus, rode wijnsaus, champignon roomsaus, pepersaus, gebakken uitjes en champignons  of boerengarnituur)
    15.50
  • Tournedos

    Van ossenhaas met saus of garnituur naar keuze. (Stroganoffsaus, rode wijnsaus, champignon roomsaus, pepersaus, gebakken uitjes en champignons  of boerengarnituur)
    22.50
  • Gewokte kipfilet

    Stukjes kipfilet gewokt met groenten, nootjes, teriyaki saus en een scheutje chili.
    15.50
  • Spare ribs

    Normaal- of pittig gemarineerd. Geserveerd met maïskolfje, een kleine pofaardappel en koude sausjes. Onbeperkt, vraag tijdens de maaltijd gerust om een extra strengetje.
    16.50
  • Saté

    Van varkenshaasmedaillons of kippendij 200gram / 300gram (+ € 2,25)
    15.50
  • Varkenshaas

    Met vulling van boerenham, pesto en brie, met champignonsaus.
    16.50
  • Kalfsribeye

    Van duurzaam kalfsvlees met een vetadertje. Gepeperd, gegrild en geserveerd met thymjus
    17.50
  • Eendenborstfilet

    Op zijn eigen vet gebakken, geserveerd met sinaasappel-portsaus
    16.50
  • Pulled wild zwijn

    In reepjes getrokken langzaam gegaard gekruid wild zwijnsvlees. Geserveerd op een bruine bol met chutney van cranberry en bokbier en salade van rode kool
    15.50
  • Vegetarische Burger

    Huisgemaakte burger van champignons, een uitje, nootjes en verse kruiden. Geserveerd op een grote bruine bol en guacamole
    14.50
  • Vegetarische Risotto

    Met een torentje van gegrilde groenten en nootjes, bospaddestoelen en antiboise
    14.50
  • Zalmfilet

    Op de huid gebakken met een spiesje van gamba's en romige dillesaus
    16.50
  • Roodbaarsfilet

    gebakken filet met kruidenrisotto en antiboise
    16.50
  • Pasta met gambastaartjes

    Romige tagliatelle met gebakken gambastaartjes. Met klein pikantje
    16.50
  • Kindergerecht

  • Kindersoepje naar keuze

    Tomatensoep of kippensoep
    2.75
  • Kindercarpaccio

    Kleinere versie van de normale carpaccio
    4.50
  • Frikandel en kroket

    Geserveerd met frites, appelmoes en fruit.
    6.00
  • Kipnuggets

    Geserveerd met frites, appelmoes en fruit.
    6.00
  • Schnitzeltje

    Geserveerd met frites, appelmoes en fruit.
    6.75
  • Saté met pindasaus

    Geserveerd met frites, appelmoes en fruit.
    7.50
  • Spare ribje

    Geserveerd met frites, appelmoes en fruit.
    7.50
  • Zalmfilet met botersaus

    Geserveerd met frites, appelmoes en fruit.
    7.50
  • Kinderpannekoek

    4.50
  • Nagerecht

  • Kinderijsje

    Vanille ijs met slagroom in een vrolijke beker die je mee naar huis mag nemen!
    4.00
  • Dame Blanche

    3 bollen vanille ijs met warme chocolade saus en slagroom.
    5.50
  • Tiramisu

    Romig Italiaans dessert met vanillesaus.
    6.00
  • Crumble

    Kruimeltaartje van appel en hazelnoot met kaneelijs en saus van amaretto
    6.00
  • Straciatella cheesecake

    met een bolletje stroopwafelijs
    6.00
  • Trio roomijs

    chocolade ijs, stroopwafelijs en kaneelijs met saus van amaretto en slagroom
    6.00
  • Trio van chocolade

    Brownie met sinaasappel, witte chocolademousse met Bastogne en chocolade roomijs met witte chocolade
    6.50
  • Witte chocolademousse

    Huisgemaakt met garnituur van bastognekoek
    6.50
  • Plateau dessert

    Proeverij van diverse nagerechten ( 2 personen + € 6,50 )
    7.00