Reserveren033 277 27 59

Marktstraat 23 · 3925 JP · Scherpenzeel

Over ons

Eet- en drinkhuys De Kromme Hoek ligt centraal in de Gelderse gemeente Scherpenzeel. Ons bedrijf bestaat uit een sfeervol eethuys, gezellig drinkhuys en een ruim, zonnig terras op het zuiden. 

Bij De Kromme Hoek kunt u terecht voor uw lunch of diner, maar ook om zomaar iets te drinken. De toegankelijke en uitgebreide dranken- en gerechtenkaarten kenmerken zich door kwalitatief uitstekende producten in een ruime portionering tegen een eerlijke prijs.

Ons team bestaat uit kundige, frisse mensen met het hart op de juiste plaats. Dit geldt zowel in de keuken als in de bediening. Echt een team. We doen ons best om onze gasten een leuk verblijf te geven en tevreden huiswaarts te laten keren. Hierbij uitgaande van de gedachte dat het totaalplaatje moet kloppen: goede kwaliteit van het geserveerde en gastgericht werken door zowel de keuken- als bedieningsbrigade.

De bedrijfsvoering in de huidige vorm bestaat sinds 2006. Stapsgewijs hebben we vele veranderingen en vernieuwingen door kunnen voeren op vele gebieden: in de organisatie, met de diverse kaarten en qua interieur en exterieur.

 

 

Kortom: Een modern, gastgericht, toegankelijk horecabedrijf met zeer veel mogelijkheden!